Advertisement
Blijf up-to-date over de laatste activiteiten van V.A.D.S.

9 september start van 3e editie voetbalacademie bij SV Spakenburg

Posted 12-8-2015 by Dominique Scholten
9 september start van 3e editie voetbalacademie bij SV Spakenburg

De eerste twee edities van de voetbalacademie op de velden van SV Spakenburg zijn succesvol verlopen. Bijna veertig jonge voetballers en voetbalsters hebben het afgelopen seizoen met veel plezier gewerkt aan hun techniek en persoonlijke voetbalontwikkeling. Vanwege dit succes zal V.A.D.S. in  september 2015 de voetbalacademie voortzetten. Er is een voetbalacademie voor jongens en een aparte voetbalacademie voor meiden.

Dus ben jij gek van voetbal? En wil je nog beter worden? Geef je dan op voor de voetbalacademie, waar je met andere voetbalgekke vriendjes en vriendinnen wordt getraind door gediplomeerde trainers van V.A.D.S., met achtergronden in het betaalde - en topamateurvoetbal.

Ook als je niet lid bent van SV Spakenburg mag je gewoon meedoen. De voetbalacademie is voor alle jongens en meisjes met de leeftijd uit geboortejaar 2001 of jonger. Tijdens de trainingen ligt de aandacht met name op het aanleren van technische vaardigheden, zoals: aan- en meenemen, schijn- en passeerbewegingen, kapbewegingen en traptechnieken. Ook wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechnieken.

Kosten
De kosten voor een cyclus van 10 trainingen bedragen slechts € 144,00. Bij aanmelding voor deze techniektrainingen ontvangt elke jeugdspeler ook nog eens een mooie kleding set. Deze set bestaat uit: voetbaltenue (shirtje, broekje en sokken), trainingspak en een bal. Na de 10 trainingen ontvangt iedere deelnemer certificaat.

Oud deelnemers krijgen bij een nieuwe inschrijving een heuse V.A.D.S. muts kado.

Aanmelden
Aanmelden kan via: http://www.vads.nl/voetbalacademie/producten/academie-wekelijks/academie-aanmeldformulier), of door een e-mail te sturen naar: info@vads.nl. V.A.D.S. werkt met een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je snel in voor de najaar voetbalacademie in 2015!

Geef je reactie:
Sponsors/Partners